08 – 29 78 78 | info@starbomaleri.se

Allt startade för 23 år sedan med ett sommarjobb...

Starbo Måleri AB -
Ett familjeföretag

Nu ett gesällbrev och över 20 år av erfarenhet senare, är vi stolta över att presentera Starbo Måleri AB – En modern firma, som friskt blandar traditionellt måleri med nya tekniker; allt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Starbo Måleri AB är ett familjeföretag och det är Hans som i första hand kommer ut till våra kunder för att se hur vi kan hjälpa till med deras projekt. Han har gesällbrev i måleri och över 20 års erfarenhet av målaryrket. Yrkesstoltheten lyser igenom allt han gör – och ger alla jobb det där lilla extra.

Lotte jobbar med det administrativa och hon är förmodligen den ni får kontakt med först. Med ett leende på läpparna letar hon rätt i djungeln av tapetprover och färger och ser till att allt blir precis rätt.

Vi utför beställd tjänst i rätt tid och på rätt sätt. Vi väljer alltid bästa möjliga teknik och material för att uppnå högsta kvalitet på utförande och hållbarhet. Vi uppfyller och om möjligt överträffar tillämplig arbetsmiljö- och miljölagstiftningar. Vi arbetar aktivt med dig som kund vid val av färger och material, för minsta möjliga påverkan på både miljö och hälsa (utan att kompromissa din designidé).

Vi har ansvarsförsäkring och
lämnar alltid garantier på utförda arbeten.

Kontakta oss redan idag för hjälp med ditt projekt!

Starbo Måleri AB | Dalkärrsleden 6 | 162 71 | Vällingby
08 – 29 78 78 | info@starbomaleri.se
Vi innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring genom Trygg-Hansa.
Org.nr: 559247 – 2442

Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa dig med?
Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Genom att använda detta formulär accepterar du att vi lagrar och bearbetar dina uppgifter.